Najveći svetski striming servis Spotify dostupan u Srbiji

Najveći svetski sistem za striming muzike i sadržaja od danas je dostupan svim korisnicima u Srbiji. Pokretanje revolucionarnog muzičkog sistema sadrži više od 50 miliona numera, 4 milijarde plejlista, milion podkasta i mogućnost presolnalizovane pretrage sadržaja.

Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio striming u celom svetu, dostupna je u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika. Usluga Spotify za slušanje domaće i strane muzike dostupna je besplatno, a uz pretplatu na Spotify Premium dobija se verzija bez oglasa.

Kako se navodi u saopštenju, “korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium po ceni od 4,99 evra mesečno, dok je Premium Family paket dostupan je za 7,99 evra mesečno. On uključuje šest članova porodice koji žive pod jednim krovom. Takođe postoji opcija za Spotify Premium Duo (6,49 evra) što je paket za dvoje”.

Ovaj poznati sistem za striming muzike pokrenut je 2008. godine pružajući priliku milionima kreativnih umetnika priliku da žive od svoje umetnosti i milionima obožavalaca da uživaju i inspirišu ove kreativce.

https://www.blic.rs/kultura/najveci-svetski-striming-servis-spotify-dostupan-i-u-srbiji/khv1lkm